Den helt almindelige sneaker er blevet en uundværlig del af garderoben hos de fleste verden over. Det er ikke længer kun et stykke udstyr, der bruges i forbindelse med udøvelse af diverse sportsgrene, men ligeså meget et modestatement i både hverdags- og festgarderoben.

Med mere end 100 år på bagen er amerikanske New Balance bestemt en af de tunge drenge i spillet om forbrugernes kærlighed.

 

Kvalitet og genkendelighed

Selve det, at vælge et bestemt mærke, når man supplerer garderoben i dag er et statement og derfor er det også genkendeligheden, der er vigtigt for mange.

Med sit meget distinktive logo på siden af alle sko, besidder New Balance uden tvivl den genkendelighed, der er ønsket og efterspurgt.

Med genkendeligheden følger også en association, der bunder i en forventning om kvalitet og derved også pris. En god, lækker og genkendelig sko er ikke billig – men det er en del af charmen i sig selv, mener mange.

For New balance er komfort en af de associationer mange får, fordi det er et brand, der ikke kun laver leasure sko men også sko, der foretækkes af seriøse sportsudøvere verden over.

 

En del af hverdagen

Som en del af hverdagsgarderoben er det uhyre vigtigt, at de sko du bruger mest er både komfortable men også alsidige og lækre at se på.

En sko fra New Balance kan have mange ansigter facetter – men komforten og kvaliteten kan du altid regne med. Fx er Model 996 super populær til kvinder.

Når du vælger en sneaker er det vigtigt, at tænke på, hvordan den kan styles og tilpasses dine behov for en sko, der kan bruges til hverdag og fest. For i dag er en sneaker ikke kun til hverdagsbrug, den er også et yndet valg blandt kvinder, der skal til fest.

MNew Balance kan du style op eller ned alt efter behov, men altid være sikker på, at dine fødder har det godt!

Kategorier: FashionSport & Hobby