Man skal ikke være uddannet diætist eller ernæringsekspert for at vide, at man skal spise varieret og fylde godt med grønt på sin tallerken.

Men man skal heller ikke være kok eller smagsdommer for at vide, at det sjældent er de grønne blade eller kogte rodfrugter, som smager allerbedst.

Og hvorfor er det egentlig, man ikke bare kan vælge selv? Svaret kender vi, men løsningen behøver ikke altid være et kompromis, hvor man på den ene eller anden måde må lade sig nøjes med slatne salatblade og udkogte gulerødder.

I artiklen her har vi undersøgt de mange danske restauranter og i den forbindelse de respektive salatbarer. For rundt omkring i de danske krostuer og restauranter finder man faktisk ganske fine udvalg af salatbarer.

Læs med, og bliv klogere på, hvor du skal gå hen, næste gang du skal finde en lækker salatbar.

Kombinationen hedder bøf og salat

En salatbuffet har et ganske enkelt formål – at supplere en proteinkilde. Og derfor skal man også tænke sig om, hvis man er på udkig efter en lækker salatbar. For hvis der er nogen, der har formået at sammensætte en lækker salatbar med lidt af det hele, er det de danske bøfhuse, hvis fokus er at supplere de bøffer og steaks, de serverer i hobevis.

Vi har her kigget på to af de bøfhuse, som har en helt særlig evne til at servere en salatbar, som fungerer fantastisk både alene og som supplement. Og mon ikke, at du måske bliver en smule overrasket.

  1. Bones

Bones er kendt for bøffer og steaks i vaskeægte amerikanerstil. Og i Danmark er vi vilde med det. Konceptet er bygget på rødt kød og lækkert tilbehør, og man er muligvis nødsaget til at løsne bæltet, når man forlader restauranten. Men faktisk kan Bones lave andet end bøffer og flødekartofler. De har nemlig en helt fantastisk salatbar. Udviklet og sammensat specielt til at være det allerbedste supplement til røde bøffer – og derfor er en salatbar på Bones et godt valg.

  1. Jensens Bøfhus

Præcis på samme måde som hos Bones har Jensens Bøfhus formået at sammensætte en helt fantastisk salatbar. Og faktisk er den blevet så populær, at folk kommer alene med det formål at prøve salatbaren. Sådan har det faktisk været i mange år.

Vælg med god samvittighed en salatbar fra Bones eller Jensens Bøfhus – det vil du ikke fortryde!

Kategorier: FoodLifestyle