At give gaver er absolut ikke nogen nem opgave. Man kan nemt løbe tør for idéer til, hvad man egentlig kan give.

Det gælder især, hvis man skal give gave til en person, som man tænker allerede har alt. Vi lever i et forbrugssamfund, og mangler man noget, er der tendens til at købe det fremfor at ønske sig det i gave.

Men det betyder ikke, at du som gavegiver er helt på herrens mark. Der er nemlig mulighed for at give andre noget, som de ofte ikke vil give sig selv – og som kan gives igen og igen.

Det er nemlig oplevelsesgaver. Når man giver en oplevelse frem for en ting, kommer man helt udenom risikoen for, at modtageren har det i forvejen eller stiller det væk og aldrig får det brugt.

Med en oplevelsesgave kan man give noget helt unikt – nemlig et minde, som ikke går i stykker eller mister sin værdi med tiden.

Utroligt mange muligheder med oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er på ganske kort tid blevet meget populære, formentlig fordi det kan være svært at finde gode gaver i form af ting. Det betyder også, at udvalget er utroligt stort og bredt.

En oplevelse kan nemlig være alt fra en hyggelig brunch på café eller en tur til frisøren til noget ekstraordinært som en ballonflyvning eller en tur i en sportsvogn.

Oplevelsesgaver kan derfor tilpasses til enhver person og ethvert budget. Samtidig får modtageren også frihed til at bruge sin gave, som vedkommende vil, ved bl.a. selv at vælge sted og tidspunkt.

Der er altså mange muligheder med og fordele ved at vælge en oplevelsesgave frem for at give en fysisk ting.

Hvis du mangler den perfekte gave til brudeparret, dine forældre eller partneren, er de mange forskellige oplevelsesgaver altså værd at se lidt nærmere på.

Giv en oplevelse – med eller uden selskab

Oplevelsesgaver giver også en unik mulighed for at skabe minder sammen. Eksempelvis kan man give en middag eller en miniferie til sin kæreste eller partner, så gaven både er selve oplevelsen og samværet med hinanden.

En oplevelsesgave vil på den vis ikke kun give glæde nu og her, men også bringe jer tættere på hinanden og give jer noget at se tilbage på og glædes ved fremover.

Fordelen ved oplevelsesgaver er desuden, at det er muligt at finde noget brugbart og relevant, uanset hvem den skal gives til. Hvis man har at gøre med en adrenalinjunkie, kan en tur i DTM racer eller en vindtunnel være det rigtige valg.

Er man til naturoplevelser, kan en rundtur i Nationalpark Vadehavet eller et weekendophold på Mandø være oplagt.

Og sådan kan man blive ved. Hvis du vil have mere inspiration til oplevelsesgaver og se nærmere på de forskellige muligheder. Uanset hvad er det garanteret, at du vil give en skøn oplevelse og et uforglemmeligt minde i gave – hvad enten du er med som selskab eller ej.

Kategorier: Lifestyle