Det uhyre populære og enormt succesfulde tøjmærke, Mos Mosh blev lanceret i 2010 og er i dag at finde i luksusbutikkerne i hele Europa, placeret i sammen med internationale modemærker, som ligesom Mos Mosh er særligt udvalgte fra andre markeder i rundt i hele verden. Stilen er indbegrebet avanceret og sofistikeret på mange måder. Derudover er funktionaliteten i fokus hos Mos Mosh. Mærket og tøjet bliver fremstillet til den yderst modebeviste og ikke mindst modeinteresserede kvinde, som har jonglere med en uddannelse eller karriere, samt en familie og et stort og travlt socialt liv.

Den hektiske livsstil, som mange kvinder har, hvor livet bare galoperer derudaf med tohundrede kilometer i timen, er en livsstil, der kræver en meget stærk og ikke mindst alsidig stil. Det er her vigtigt, at der i looket og outfittet er fokus på, at man både skal kunne være klædt fint på, men også være have et look, der er kasuel og street på samme tid. Mos Mosh’s ganske tidløse stil og design er en enorm hjælp for kvinder, der passer på denne karakteristisk. Med kollektionerne fra Mos Mosh bliver det nemlig muligt at forstærke de klassiske og traditionelle præg, samtidig med, at det bliver kombineret med det moderne og mere kasuel look på flere måder.

Mos Mosh jeans

Mos Mosh er især kendt for sine jeans, som præget af den ultimative klassiske stil. En Mos Mosh jeans er ikke en jeans, der kan sammenlignes med andre og dette vil du selv bemærke så snart, du forener dig med en af kjolerne fra Mos Mosh’s fortræffelige kollektioner. Bukser fra Mos Mosh bør også nævnes i denne sammenhæng, da de også er noget helt for sig selv. Stilen i deres bukser er ligesom kjolerne – klassisk, men er også præget af de enormt stilfulde, stærke kvindelige look.

Mos Mosh er noget, man bør tage et ekstra kig på, fordi de flytter bjerge så at sige. Dette skyldes mærkets utrolig iøjefaldende kombinationer. Disse kombinationer bliver sammensat ved hjælp af udvalgte farver, stoffer og de allermest nøje detaljer. Hver eneste del af produktet er nøje udvalgt og hver eneste detalje er der blevet kælet om. Dette er også blot en begrundelse til, at Mos Mosh’s produkter og designs med dets appel overskrider den danske grænse med flere hundrede kilometer.

Mos Mosh online

Mos Mosh’s kollektioner kommer i fire dele. Der er dog hos Mos Mosh mest fokus på forårs – og efterårssæsonen, og det er derfor kollektionerne hertil, der bliver taget mest udgangspunkt i. Designet i sommer – og jul kollektionerne er mere sæsonbetonede.  Det skal lige nævnes, at Mos Mosh kan købes hos choopin.dk. Her finder du det største udvalg fra Mos Mosh.

Kategorier: FashionLifestyle